Web Analytics Made Easy - Statcounter

هنوز وعده های صد روزه رئیس جمهور برای رفع مشکلات اقتصادی از یادها نرفته بود که مشخص شده برنامه های یکساله دولت برای حل برخی مشکلات مهم مردم و کشور نیز متوقف شده و دولت، توان اجرای آنرا پیدا نکرده است.

به گزارش سرویس جامعه مشرق- تیرماه سال 95 بود که معاون اول رئیس جمهور، پای مصوبه ای را امضا کرد که بر اساس آن بانک مرکزی مکلف به پرداخت دو هزار و 200میلیارد تومان اعتبار برای جایگزینی خودروهای فرسوده شد؛ مصوبه ای که بر یکساله بودن برنامه جایگزینی خودروهای فرسوده حمل و نقل عمومی دربرنامه کاهش آلودگی هوای کلانشهرها تاکید داشت و می بایست مبلغ مذکور حداکثر تا تیر سال 96 به دستگاههای مسئول تخصیص داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال اما مشخص شده هیئت دولت با اطلاع از عدم توان مسئولان و دستگاهها در اجرای این دستور مهم، در آخرین جلسه خود، دست به اصلاح مصوبه قبلی خود زده تا نشان دهد نه تنها در اجرای وعده های صد روزه عزم و اراده ای ندارد، بلکه برنامه های یکساله اش نیز سرانجام و نتیجه ای ندارد.

طبق مصوبه تیرماه سال قبل، مقرر شده بود "در راستای اجرای برنامه یک ساله جایگزینی خودروهای فرسوده حمل و نقل عمومی در برنامه کاهش آلودگی هوای کلانشهرها، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است مبلغ بیست و دو هزار میلیاردریال تسهیلات با نرخ بیست درصد را از طریق بانک‌های عامل جهت نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی بار و مسافر کلانشهرها اختصاص دهد." اما در مصوبه 20 اردیبهشت امسال کابینه که نسخه ای از آن نیز در اختیار مشرق قرار دارد، هیئت وزیران ضمن حذف بی سر و صدای قید "1 ساله" در حل این مشکل مهم، محدوده زمانی برای اجرای آن تعیین نشده است.

همچنین در حالی که بر اساس مصوبه سال قبل، سازمان مدیریت موظف بود "کمک بلاعوض دولت را در اجرای طرح نوسازی خودروهای فرسوده حمل و نقل عمومی از محل اعتبارات مصوب مربوط قانون بودجه سال 1395 کل کشور تأمین نماید." عبارت سال 1395 به 1396 تغییر یافته است تا مشخص شد در سال قبل، اقدامی در جهت رفع آلودگی هوا و جایگزینی خودروهای فرسوده صورت نگرفته است.

با این اوصاف، به راحتی مشخص است دولت و مسئولان ارشد اجرایی، نه تنها توان اجرای قولها و برنامه های 100 روزه را ندارند، بلکه در اجرای برنامه های یکساله حل مشکلات مردم نیز عاجز و فاقد توان مدیریتی هستند و با اصلاح بی سر و صدای مصوبات سالهای قبل، برای خود زمان و کارنامه می خرند.

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۴۴۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی

مصطفی دارایی نژاد در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر پیش‌بینی‌های قبلی، قیمت هرکیلو گوجه فرنگی در میدان مرکزی نسبت به هفته  قبل ۲۰ تا ۲۵ درصد کاهش یافته است.

او قیمت کنونی هرکیلو گوجه فرنگی مرغوب در میدان مرکزی را ۱۵ تا ۱۷ هزارتومان و گوجه فرنگی معمولی را ۱۰ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون بالای ۴ هزارتن گوجه فرنگی در شیراز کشت شده که براین اساس کمبودی در عرضه نداریم و تنها به سبب بارندگی  و تاخیر در برداشت، قیمت با نوساناتی در بازار روبرو می‌شود.

دارایی نژاد با بیان اینکه عرضه پیاز بندرعباس روبه اتمام است، افزود: هم اکنون پیاز دزفول بدست آمده است و برآورد می‌شود که بازار پیاز در ماه آینده به تعادل برسد.

رئیس پیشین اتحادیه بارفروشان قیمت کنونی هرکیلو پیاز دزفول را ۱۴ تا ۱۵ هزارتومان و پیاز بندرعباس را ۱۸ تا ۲۲ هزارتومان اعلام کرد و افزود: در بازار خرده فروشی با احتساب حداکثر ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید عرضه شود.

او با اشاره به علل نابسامانی بازار محصولات کشاورزی گفت: تا زمانیکه الگوی کشت به طور کامل اجرا نشود، نابسامانی‌ها در بازار ادامه دارد. به رغم گذشت ۳ سال از شعار اجرای مصوبه الگوی کشت، اما تاکنون ۳۰ درصد آن اجرا شده است.

دارایی نژاد ادامه داد:با اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت، برنامه ریزی تولید با احتساب مصرف داخل انجام می‌شود و از طرفی ۱ تا ۱.۵ میلیون تن محصول بیشتری به منظور برنامه ریزی صادرات باید تولید شود.

رئیس پیشین اتحادیه بارفروشان گفت: ایران به سبب اقلیم چهار فصل جزء معدود کشور‌هایی است که می‌تواند صادرات داشته باشد، اما متاسفانه در برخی مواقع به سبب اتخاد تصمیمات خلق الساعه به بهانه تنظیم بازار، صادرات ممنوع می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد متر مکعب آب نیاز دارد
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی در گنبد کاووس
  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • جزئیات دریافت گواهینامه یک‌روزه موتور
  • چرا متناسب سازی حقوق بازنشستگان از اول فروردین اجرایی نشد؟ | مابه‌التفاوت واریز خواهد شد
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان